Kumpulan Wangsalane Wong Indramayu Part 1 -->

Advertisement

Kumpulan Wangsalane Wong Indramayu Part 1

Berita Indramayu
Wednesday


Naik gunung bawa lada
Pulangnya bawa trasi
Kenapa bingung ngawin randa 
Apa hrus buat gransi




Empang iwak ana jalane
Kandang bebek akeh sawange
Emang enak urip dewekan bae...??
Terkadang mewek laka yayange....
Sing sabar ya ....nok

Tuku oskadon tuku anggur
Di pangan karo delima
Wong wadon yen lagi nganggur
Rubungan petanan bari luru tuma.
Hahahaaa..... Sing penting nyengir.

Alas loyang
Genae klapa
Nonok sayang
Gi pada apa ?

Iwak lele bli duwe sisik
Ana rebon di pangan yuyu
Kesawang kaya bule je sikile busik

Nandur cengkeh ning pelataran
Utange akeh ditagih tukaran

Tuku sirsak ning pasar turi
Bagen blesak akeh sing baturi

Nandur sirsak ning pinggir kali
Bagen blesak wis due laki

Due sirsak segede lengen
Da blesak ge sing bengen

Uwoe sirsak dipangan gurih
Uwonge blesak diparengi urip sugih

Godong sirsak digawe obat
Wis bodong lan blesak tp tenagae kuat

Bonggol sirsak bonggol srikaya
Bagen blesak pinter mekaya

Tuku salak olie jengkol
Paling enak mangan karo iwak tongkol

Godong pandan nggo wada melon
Jagat udan enake.?????

Awan awan mngan geblog
Dodok ning kursih kursih sofa
Masih kebayang.bayang bae ning senok
Sing waktu wingi miskol mamane salsa.

Tuku pelem ning pasar trisi
Kita ne demen wadone ora ngladeni hi hi

Kotak amal di jokot ning maling
Sabrang kana kembang kemuning
Pas di ramal tiba ning lumbung gemuling
Wis dadi dunya pragat maning

Tuku kangkung ng desa gabus
Kulane durung aduss
Indane ana sing baturi midang bli jh durung aduss kuh

Tuku jamu
Jamue temu ireng
Lawas bli ketemu
Barang ketemu , tambah ireng
Hahahahaha

Tuku rengginang ning dermayu
Tuku oskadon ning wayae udan
Yen wong lanang modale ngrayu
Yen wong wadon modale dandan

Tuku betik ning desa patrol,,,,,
Nok cantik je masa ra kecantol,,,, ,,
Larang temen ya uong lanang,,,,,

Jambu alas jambu kemuning...
Jagate wis ketemu sore maning...

Abang2 gula jawa
Gula jawa manis rasane
Abang2 wong sing sunda
Wong sunda baikk atinee
Globraggg heee

Jagat ktiga panas knang srngenge
Ayam walik di gawa''
Rumatangga lgi enak sneng snenge
Rabi balik di pegat ning mrtua
Kosi ngens kta ning uma dewekn laka sapa'' ... Duuuh nasiiiib y....

Tuku kinang tuku ceplik,,,,
Uang lanang lagi elik,,,,,,
Nang apa ya nok mah

Tuku slada karo mang galih....
Gti-gti rangda ora olih

Numpak pedati mudune ng trisi
Kula ma bli sanggup lamon di poligami
Ora bae ga...

Iwak peda d rubung kremeki
Snok rangda ayu jage pda d pareki
Kabuurrr

Numpuk kereta mudun ning junti
 cotom laken karo patung tukue ning pasar pagi
Mendem cinta sejerone ngati
Donge tek ungkapaken "maaf,anda belum beruntung,silahkan coba lagi"

Tuku petis wadae godong
Turu atis enake ngendong

Ng sapa ya heee

Godong kusta godong lempuyang
Witane kelapa jambe
Ngomong cinta ngomong saying
Nyatane cuma ning lambe
Mulane gah lambene dower. Nang apa jeh kunuh mang darmaaa.... Lambene dower  kuh? Di antup kumarang.

Apa kapur apa lemah
Tuku klasa di taleni
Rasa syukur bisa mbangun umah
Tapi ora bisa nonggoni

Tahun 2018 dadi pejabat
Pamong praja
Lakine sing mongmong
Rabine sing pada kerja

Adon adon gula aren
Luru kodok ning cipondoh
Punten kula andon  liren
Jentul dodok soale kerjae mopoh

Godong pelem wada trasi
Gawa nampan wada uya
Nok gelem dadi istri
Asal sampeane stia

Obat bodrek bungkuse abang
Pengen beberek
Watir disangka wong kurang


Tuku mantel ning pasar turi
Bokong gatel langka sing ngukuri

Iwak gendon mangan krupuk
Iwak pindang doyan terasi

Wong wadon doyan ngamuk
Wong lanange sering disewoti

Tuku kinang
Nandure cipir
Ana wong lanang
Kerjane nyopir🚗

Tuku kinang
Olieh gunting
Ana maning wong lanang
Kerjane nyoting

Kinang kuning
Warnae balon
Wong lanang maning
Kerja ngirim galon

Mborong kinang
Bonuse anggur sing blanakan
Kerja apa bae wong lanang
Sing penting aja nganggur lumayan go belanjane anakan

Pelem cengkir
Pelem gedong
Pengen mampir
Wedi bokat di ajak ngendong

Tuku gelang olie banyu.
Kikil lembu ning gudang banyu.
Gara2 deleng wong ayu sikil abu akibat deleng wong ayu....

Tku peda ng plimanan..
Mangn tomat d cmpur klpa..
Dmn duda smp kedanan jejaranan...
Kneng kemat tambane apa..
Kya,e mah kro geblog tmbae dau wars..

Kiriman : anggota grup facebook wwic

ARTIKEL PILIHAN SEDULUR :

close