Kumpulan Wangsalane Wong Indramayu Part 2 -->

Advertisement

Kumpulan Wangsalane Wong Indramayu Part 2

Berita Indramayu
Thursday


Tuku emped olie peda

Nganggo sendal kepoko oli nyilih
Ning sosmed sih ngakune rangda
Padahal ning umah due anak laki

Tutup panci pada potel.!
Ndemi wadon bli nyantel-nyantel.!!!

Udan barat campur angin
Wong mlarat mati e dingin

Masak kepiting sambel tomat
Iwak blanak bumbu kuning
Sing penting mboke dipit kon selamat
Soal anak bisa gawe maning

Ana jaka sembung ana mantili
Nok kakange njaluk ambung oli tah beli?

Karangmpel lewat losarang
Mangkat bengi tuku layang-layang
Yen wis nempel kro senok
Awan bengi sampean kebayang-bayang

Gula abang gula watu
Gula pasir warae puti
Aja bing bang lan aja ragu lamun pan naksir kulane sugih putu

Iwak paus iwak teri
Kita serius lg luruh rabi

Nyeduh teh bruk enak bri dicicpi
Buncis bihun di gawe masakan
Biasa turu meluk anak bri di kekpi
Wis setahun luih turune slalu dewekan

Ijo ijo godong gembili
Iwak keting di campur leri
Mbuh jodoh mbuh sih bli
Sing penting bisa ngalami

Numpak pedati numpak delman
Cinta sejati ora keduman

Abang abang godong siwalan
Akhire tumbang ning dalan

Lagi usum pamong praja
Papah sg mongmong mamah sg kerja

Ana suket ng kebun tebu
Kepalaku mumet karna mikirin diri mu

Lunga panen numpakee kebo
Pengen mlaku kekecos belinng
Kaya kenen nasibe jomblo
Nyen turu ngeloni bantal guling

Tuku klasa ning pantai carita
Rasa kesiksa bli due cinta

Adon adon di wadai kardus semen benang kusut angel ngudale ari wong wadon gawe status akeh seng komen

Nonton wayang balike sampe bengi
Baka wis kebayang
Mau'e wis turu gah dadie tangi

Klambi di kirab ng duwur klasa
Sepeda kuning tukune ng desa bode rabi ning arab pikirane gelisah
Yen ana rangda bening sing bokonge gede


Kiriman : Anggota WWCI di Facebook

ARTIKEL PILIHAN SEDULUR :

close